Taller de Marta Mouns als Espais Midgard i Lummerland.

Marta Mouns va conduir un taller molt ludic sobre la importància de les cures, dirigit a l’alumnat del Espai Midgard i del Espai Lummerland.

Aquest taller va estar relacionat amb el seu projecte d’investigació artística i exposiciò a LaSaleta, en el qual aborda la influència indirecta del sistema capitalista en les relacions amoroses i afectives.

Com haguessis salvat a la balena que va quedar encallada a la platja del Prat? – Espais Midgard i Lummerland

En relació al Projecte Deslocalitzat de Consol Llupià per la #convounzip18: “La Balena del Prat al Prat”, els alumnes dels espais Midgard i Lummerland de l’Escola d’Arts del Prat van treballar de forma col·laborativa, utilitzant el dibuix para l’elaboració d’hipòtesis amb les quals donar resposta a aquesta qüestió:

Com haguessis salvat a la balena que va quedar encallada a la platja del Prat?

? ? ? ? ? ? ? ?

La Balena del Prat al Prat – Convo #UNZIP 2018

Tornar al mar el que és del mar totes juntes.

Presentació i activitat dirigida al alumnes dels Espais d’Art Midgard, Lummerlad i jove de l’Escola d’Arts Del Prat, del Projecte Deslocalitzat de Consol Llupià per la #convounzip18: «La Balena del Prat al Prat».

Un 12 de maig de 1983, Paco Díaz, regidor de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, va ser testimoni de l’arribada de la Balena a les costes de la ciutat.