Curs| Taller d'Art Esmalts al foc i Joieria

Curs| Taller d’Art Esmalts al foc i Joieria

Treballem els metalls per donals-hi la forma i el color que nosaltres hem dissenyat. Portem a terme la nostra visió sobre la joieria fent realitat les peces sorgides de la nostra imaginació  amb les diferents tècniques que apliquem a la cera perduda i que finalment acabem de la manera desitjada, amb color : esmalts al foc, pàtines, óxids.

Amb els esmalts entraràs en el món del color al foc, coneixeràs la seva història, la seva procedència, com és, com es neteja, com s’aplica i es cou i quina és la seva finalitat. Treballaràs directament el metall tallant-lo i donant-li forma. També apendràs a polir-lo fins deixar la peça ben acabada. Finalment aplicarem l’esmalt  sobre la peça neta escollint la tècnica més adequada al teu disseny.

Un any més la finalitat d’aquest curs és potenciar la creativitat individual de cada alumne respectant les seves incliniacions artístiques i l’acompanyarem a descobrir el seu potencial per tindre com a resultat una obra madura i personalitzada.

.