Proximitat | Projecte de Creació Artística d’una zona verda

Proximitat | Projecte de Creació Artística d’una zona verda

Projecte de Creació Artística d’una zona verda

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat amb la col•laboració de l’Escola d’Arts del Prat han posat en marxa el projecte “Taller de creació artística d’una zona verda” a les Escoles de Primària. En aquesta edició han participat 121 infants de 5è de Primària de l’Escola Mare de Déu del Carme, Escola El Prat de Llobregat 1 i l’Institut Escola del Prat.
Aquesta proposta pretén que els infants reflexionin entorn la importància de preservar i crear espais verds a la ciutat a partir de definir què és un espai verd i quina funció social tenen. Finalment, posant en valor el seu imaginari i la seva creativitat, en parelles construeixen la seva zona verda.
En aquesta iniciativa els nens i les nenes han treballat col.laborativament, tenint que arribar a consens i han posat en pràctica coneixements de construcció en 3D, aplicant diferents materials plàstics.
Aquest projecte s’ha realitzat al primer trimestre del curs 2014-2015. I ha estat conceptualitzat per membres de l’Escola d’Arts del Prat (Olga Merchán, David Faure i Laia Campañà).

.