Proximitat | Pintem a la Paret de l’Estació

Proximitat | Pintem a la Paret de l’Estació

Pintem a la Paret de l’Estació

22 i 23 de novembre del 2014

Un grup d’alumnes del Taller d’Art de Pintura va participar a la convocatòria d’art urbà “Pintem a la Paret de l’estació”, organitzada pel Lloro Serveis de Joventut. Durant els dos dies, 27 artistes van fer les seves intervencions, resultant un total de 18 projectes amb característiques tècniques i estètiques molt diferents. Vídeo de la jornada: La paret de l’Estació cobra vida

El grup de l’Escola d’Arts del Prat format per Júlia Cáceres, Luís Fernández Parralo, Eric Pesin i Consol García amb la coordinació i participació de la professora Maite Travé van realitzar una pintura on després d’arribar a un consens es va optar per fer un mural que reflexionés sobre els límits que no ens permeten veure més enllà de la “realitat” creada. Els personatges representats, els propis autors, tiren el mur com a metàfora de superació de les barreres que ens limiten, per a trobar-nos amb un camp obert a la imaginació i a la llibertat creativa.

Aquesta experiència nova per ells i elles, els hi ha permés aprofundir en el món de la pintura mural, aprendre diferents tècniques i conèixer altres creadors del Prat.

Els murals els trobareu a la paret ubicada a la zona d’entrada de vehicles del parking de l’estació, contrari a l’edifici de l’estació.

.