Proximitat | Setmana dels drets de la Joventut

Setmana dels drets de la Joventut

29 i 30 de desembre 2014
La Núria Inés i David Faure (docents de l’Escola d’Arts del Prat), amb la col·laboració de la Fundació catalana de l’Esplai, han realitzat un taller i una batucada de tambors per visualitzar les conclusions del procés reflexiu entorn els Drets de la Joventut, on han participat més de 260 joves, alguns arribats de diferents parts d’Europa.
El dissabte els joves van plasmar les seves conclusions en un relat gràfic i es van construir instruments de percussió de cartró. Més tard, es van traspassar els relats gràfics als mateixos tambors, convertint-los en dispositius de comunicació gràfica i sonora. Per finalitzar el dia, es va  fer una petita composició musical creant una banda de batucada amb tambors de cartró.
El diumenge es van incloure 200 joves més i vam sortir al carrer, fent una batucada sonora. A l’Escola Jaume Balmes ens vam unir amb al grup de percussió de Diables del Prat i vam tocar conjuntament. Finalment,vam fer un mapa conceptual usant els tambors sonors com a mitjà per plasmar les problemàtiques d’aquests/tes joves.
Aquí us deixem algunes fotografies d’aquella jornada! 

.