Curs | Espai d'Art Liliput | Projecte "La casa imaginada"

Curs | Espai d’Art Liliput | Projecte «La casa imaginada»

Espai d’Art Liliput

Comencem un nou projecte, per petició dels nens i nenes, construirem una casa molt especial amb materials diversos. La casa es construirà al llarg de tot el curs.

En primer lloc han fet una representació de les seves idees, de com se la imaginaven, com si fos un plànol. Envoltats de trossos de cartró convertits en maons en construcció, els infants s’han convertit en arquitectes/as, paletes, dissenyadors/as i a partir de les seves idees i somnis han anat donant forma a tot això.

Han construït finestres, armaris per a la cuina, una nevera amb el seu congelador, una porta amb «cortina d’estiu com la del poble» i el més sorprenent: un assecador de cabell que alhora és una màquina del temps. La casa inventada té tot això i segur que encara queden més coses per venir. Seguim amb aquest projecte sorprenent que creix tant que hem hagut de canviar la distribució de la classe per poder conviure amb aquesta casa de cartró i d’il·lusions.

Els infants en aquest procés s’ajuden, comparteixen, creen, somien, imaginen i pensen. Però sobretot riuen i es diverteixen.