Curs | Taller d’Art de Ceràmica | Terra Sigillata contemporània

NIVELL AVANÇAT: Terra Sigillata contemporània

La disciplina de la ceràmica incorpora i comporta la posada en marxa d’una investigació pràctica, a fi de poder, incloure a posteriori, uns sòlids resultats damunt la peça creativa produïda. Aquesta part més experimental ha estat realitzada conjuntament, per cinc dels alumnes del grup del matí (grup nivell avançat).

INVESTIGACIÓ: Hem «decantat» fang a partir d’una barreja de fangs i vinagre, una tècnica de l’Antiga Roma anomenada «Terra Sigillata». Amb el fang obtingut hem realitzat possibles coloracions. Els resultats obtinguts presenten unes superfícies satinades i rares, en contraposició a la idea habitual que tenim del fang, la qual es basa en visualitzar-lo amb una superfícia «mat».

.