Curs | Introducció al Dibuix

Curs | Introducció al Dibuix

Introducció al Dibuix

/Matins
En aquest segon trimestre, als alumnes han experimentat amb al color a partir d’aplicar tècniques seques, pastels i llapis de color a les seves representacions (bodegons o imatges temàtiques).

Durant el mes de febrer, hem realitzat dibuixos realistes a llapis, a fi d’ experimentar i estudiar les estilitzacions i perdre la por a fi que, en futur, ho puguem fer en suports de major dimensió. Ara, ens estem aproximant a partir dels retrats. Per a això, hem estudiat la manera de treballar de diversos pintors impressionistes, com feien aquestes estilitzacions i intentem adaptar un retrat actual a l’estil del pintor escollit .

/Tarda
Desprès d’ aquests mesos d’intens treball d’enfrontar-se a un model mitjançant el traç o el volum representat amb ombres, l’ entusiasme i l’energia dels alumnes ha posibilitat plantejar-nos un treball col.lectiu materialitzat en un projecte (hem fet un petit projecte d’animació). Posteriorment a l’ experimentació amb forma, l’alumne té prou eines per anar progressivament representant els seus propis pensaments o posicionaments artístics. Per exemple, una alumna del curs, ha començat a idear i dissenyar la nova imatge dels Diables del Prat, amb l’assessorament de les professores.

El tercer trimestre, l’aprofitarem per ampliar tècniques i fer sortides on veiem diferents maneres d’aplicar el dibuix.

.