Curs | Espai d’Art Midgard | Segon trimestre.

Espai d’Art Midgard
En aquest trimestre hem fet moltes coses.

JOCS DE TAULELL

Es tracta d’un projecte on la creativitat,el treball en grup i la variació de tècniques i materials han estat els protagonistes. Per grups van idear i crear jocs de taula. A partir de dues premises: joc de taulell i cartes, els grups havien d’inventar i crear un joc. Aquests jocs seran utilitzats el tercer trimestre, per compartir idees i així aprendre jugant.

ANÀLISIS DE PEL.LÍCULES

Hem treballat la visualització de dues pel·lícules. Primer, hem analitzat: què veiem, de què anaven i després hem representat el debat posant en pràctica una nova tècnica: el pastel i els guixos.

MASTERCLASS

Al final de les classes, dediquem la sessió a la «Secció de la Masterclass», que ja fa cursos que anem fent. Consisteix en que cada dia, una alumne de la classe es converteix en el docent. Ha de preparar una activitat curta i ensenyar-la a la resta de companys i companyes. En aquest cas, la professora és converteix en una companya més de l’aprenentatge.

En el tercer trimestre, farem nous projectes. Un té a veure amb al so!!. Qui s’apunta??

.