Curs | Taller d’Art Ceràmica | Idea

Taller d’Art Ceràmica

La Ceràmica és una disciplina que comporta assolir una experiència pràctica i de coneixement del material i de les diferents tipologies de coccions.
Els grups d’iniciació parteixen de les construccions d’objectes basats en la prova/ error/ comprensió del què ha passat. Alhora la professora, paral•lelament, va fent preguntes i observant i escoltant argumentacions,per conèixer i acompanyar a l’alumne a fer visible allò que pensa i l’emociona. Intentem també, que ho relacioni amb el context social i polític en el que vivim. Amb l’ajuda de petites dinamitzacions: com veure una pel•lícula o parlar entorn una temàtica expositiva d’interès col.lectiu, s’aconsegueix que a poc a poc traspuï l’univers personal, emocional i intel•lectual de cadascú. Això, provoca la construcció inicial d’un camí d’elaboració de projectes propis.

.