Proximitat | Visita del Col·legi Kostka – Jesuïtes de Gràcia | Esmalts al foc i gravat

VISITA DEL COL.LEGI KOSTKA A L’ESCOLA D’ARTS DEL PRAT

A l’Escola d’Arts del Prat, conceptualitzem i oferim activitats personalitzades, adreçades a escoles i instituts, amb l’objectiu de reforçar els coneixements d’art, que es treballen des de les institucions educatives més formals.
A més, dissenyem activitats personalitzades amb l’objectiu d’ampliar perspectives, maneres de treballar que sovint no es poden treballar des dels propis centres educatius Un exemple, és l’experiència que va tenir lloc, el passat 18 d’abril.
Els alumnes del Batxillerat Artístic de l’Escola Kostka de Barcelona, van fer dos cursos de 4 hores a l’Escola d’Arts del Prat. Els Alumnes de 1r Bat, van fer Joieria amb esmalts al foc i també gravat (monotípies), tenint com a base una planxa de linòlium . En aquest bloc de l’escola podeu veure com van viure aquesta nova experiencia http://artkostka.blogspot.com.es