Curs | Espai d’Art Midgard | Projecte amb l’Escola Municipal de Música

Espai d’Art Midgard
Aquest trimestre estem treballant amb L’Espai d’Art Liliput a fi de generar una proposta col.laborativa amb l’ Escola Municipal de Música del Prat. Com sabeu, els finals de curs serveixen per mostrar els processos educatius que s’han realitzat durant l’any. Agafant aquesta premisa, l’Escola Municipal de Música fa un espectacle on els seus alumnes mostren tot el que han après a les classes anuals.

Gràcies aquesta iniciativa, ens varen proposar participar en aquest espectacle aportant els nostres coneixements plàstics i visuals, en aquest cas estem parlant del disseny i la realització de tota la part visual de l’espectacle, el que anomenaríem l’escenografia que vesteix l’espectacle musical.

És per aquest motiu, que aquest trimestre estem treballant amb un munt de suports, eines i materials. Així mentre aprenem i ens divertim estem dissenyant i confeccionant tot una sèrie d’elements que esperem que durant l’espactacle sorprenguin als assistents.

L’espectacle tindrà lloc al 13 de juny al Cèntric. És una sorpresa però, ja queda poc…

.