Curs | Espai d'art Liliput | Visita a "La casa imaginada"

Curs | Espai d’art Liliput | Visita a «La casa imaginada»

PROJECTE: «LA CASA IMAGINADA»

Durant aquest curs hem estat constrïnt col.lectivament: «La casa imaginada». Un projecte que pretèn construir un hàbitat imaginari entre tots els nens i nenes de l’Espai Art Liliput. A fi, d’ estrenar aquest nou escenari i finalitzar al projecte artístic hem volgut invitar a una nena, amb molt de talent, que toca el violoncel.

Aquesta visita ens ha fet molta il.lusió, ja que ha compartit amb nosaltres com toca el seu instrument. Per agraïr la seva visita, als nens i nenes l’hi han regalat uns dibuixos.

A la part final de la celebració i dins de la casa, hem fet un concert amb violoncel,percussió i ngoni . Els infants han col.laborat en l’última cançó. D’aquesta manera hem inaugurat l’espai i hem decidit reservar una zona de la casa per fer mini concerts especials.

Aquí us deixem algunes fotografies de la jornada.

.