Casal Estiu | Narratives Imaginàries

Casal Estiu | Narratives Imaginàries

NARRATIVES IMAGINÀRIES: EL MÓN DELS MONSTRES

Aquesta setmana ens hem endinsat en el món dels monstres. Sovint se’l defineix com una criatura que normalment fa por i que és vista com a maligna pels éssers humans. Ara bé, el nostre equip l’ha treballat sota la connotació d’una criatura excepcional que anhela i projecta als desitjos dels infants i joves.

Amb l’objectiu que l’infant i el jove doni forma al seu imaginari i a la seva fantasia, durant aquesta setmana han dut a terme diferents activitats creatives on imaginaven i dissenyaven plàsticament tot el món del monstre: des de com parla (l’abecedari sonor), com es mou (expressió corporal), quins són els elements que el defineixen ( construcció en volum dels complements del monstre), fins s’han imaginat al seu dia a dia fent un storyboard (còmic).

Aquestes activitats, han anat acompanyades de l’experimentació en les diferents tècniques plàstiques, adaptant-t’ho a la dificultat a l’edat dels infants (llapis de color, collage, pintura i ceres) i aplicant-les a diferents formats i suports matèrics (cartró, paper de gran format, plats de paper…).

Aquí us deixem algunes fotografies de la primera setmana de casal artístic.

.