Curs | Espai d'Art Famílies Creatives

Curs | Espai d’Art Famílies Creatives

Durant el primer trimestre, hem realitzat un munt d’activitats imaginatives, on el joc i els sentits s’han convertit en el motor de l’aprenentatge.
 
L’aula de Famílies Creatives està diferenciada en dues àrees. Això permet que els infants puguin escollir en cada moment què volen fer i així potenciar la seva autonomia. A la zona de les taules, es desenvolupen totes les activitats plàstiques, en canvi a la catifa musical és on hi ha els instruments de música i les joguines.
 
En aquest trimestre, hem experimentat amb construccions volumètriques i hem conegut noves eines per a fer els nostres treballs plàstics: costura, pintura (murals col·lectius), collage…. A més, hem aplicat els nostres diferents sentits per aprendre a dibuixar i a pintar. A la vegada, que ens hem relacionat, divertit i expressat! 
Data d’inici: 15 de gener
Públic: De 2 a 5 anys acompanyats d’una persona adulta
Horari: Divendres de 17 a 18.30 h
Preu: 60 € / trimestre

.