Curs | Espai d'Art Liliput

Curs | Espai d’Art Liliput

A l’Espai d’Art Liliput hem avançat molt i hem fet moltes activitats, projectes i jocs creatius. Podem destacar:

Estants
La premisa era construir algun producte des de zero. Partint d’un repte plantejat: “No teníem recursos per comprar uns prestatges nous i les caixes de material no podien deixar-se al terra». Hem dissenyat i produït els estants, configurant un moble funcional i pràctic per la classe.

Model en viu
Una bicicleta pot ser un model molt interessant. Primer vàrem pensar en com funcionaven i quin era el mecanisme mecànic que la feia avançar. D’aquesta forma, alhora de dibuixar-la tenien més clar quines eren les parts que la definien com els pedals, la cadena i els radis.

Creacions en fang
Utilitzant aquest material vàrem pensar en quins objectes podíem fer i com fer-los.Vàrem crear fòssils per després pensar en una història inventada que parles sobre el seu origen o destí.

Pròximament mostrarem el resultat d’un projecte que va sorgir de forma inesperada: “La festa d’Antonio”. Un projecte en el qual els nens i nenes varen preparar una festa de benvinguda a un ninot de fusta (decoracions per la classe, pastissos, composicions musicals…).

En aquest segon trimestre començarem a treballar en un projecte que durarà fins al final de curs: “La biblioteca circular d’Alexandria”. Un projecte on dissenyarem i produirem una biblioteca de cartró, llibres i publicacions diverses.

ESPAI D’ART LILIPUT
Públic: Infants de 4 a 8 anys (l’equivalent de P4 a 2on de Primària)
Horari: dilluns i dimecres, o dimarts i dijous de 17 a 18.30 h (3h / setmana)
Preu: 71 € (trimestrals) + matrícula *

.