JO TB SÓC 40 ANYS | David Faure

David Faure, músic i artista, és educador a l’Escola d’Arts des de 2012. Llicenciat en Belles Arts, actualment és el responsable de l‘Espai Famílies Creatives i l’Espai d’Art Liliput (etapa infantil).

“La meva relació amb l’Escola va començar com a alumne. La primera vegada en 1999 vaig anar pel gust d’aprendre i gaudir d’un ambient artístic. La segona, en 2004, va ser amb la intenció de preparar la prova d’accés a la universitat, que vaig començar el mateix any. Vuit anys més tard vaig poder formar part de l’equip de l’Escola.

La meva vinculació amb aquest col·lectiu és molt gran, ja que en ell puc trobar els elements claus. Valors, aspectes professionals i de vida que m’aporten moltes coses bones: educació, creativitat, relacions personals, ganes d’aprendre coses noves i de compartir-les amb els/les companys i companyes.

La creativitat la visc com un camí quotidià en el qual es barregen moltes arts i formes de fer diverses. Un camí pel qual pots trobar la teva forma d’expressió i et dóna eines per conèixer-te millor. Per això és molt important nodrir-te i aprendre dels altres, de la riquesa d’altres cultures, d’altres formes de fer, d’altres disciplines i d’altres formes de veure la vida i de com interpretar-la.

Crec que els col·lectius com l’Escola d’Arts s’han d’aprofitar, cuidar i valorar, ja que en aquesta societat tan quadriculada i anestesiada, els llocs en el que es dóna valor a la creativitat i a les relacions personals són una mena d’oasis per habitar, que es poden fer cada vegada més grans.»