Exposició La Saleta | Gabri Guerrero | Penúltimos pensamientos de un preciosista delicado

Exposició La Saleta | Gabri Guerrero | Penúltimos pensamientos de un preciosista delicado

L’artista Gabri Guerrero presenta una mostra de collages que es caracteritzen per la seva immediatesa i l’ aplicació atzarosa fent construccions poètiques.

«Recuerdos del futuro, anhelos de papel. Escritura automática con imágenes. ¿Que veo?
No pienses, deja que salga. ¿Lo oyes? Es música. ¿De dónde viene? Son risas. Son llantos. Es todo a la vez, no es nada. Rompe, mezcla y deja que haga click. ¿Qué dice ese loco? Lo siento mucho y volverá a ocurrir. No es una disculpa. 
¡Menudo intenso!»Gabri Guerrero, Gener 2016.

Espai Expositiu La Saleta
Escola d’Arts del Prat
Del 13 de gener al 18 de març
De dilluns a divendres de 17 a 20h
Accés lliure
Inauguració 13 de gener a les 20 h

ACTIVITAT AMB L’ARTISTA
El fotògraf Gabri Guerrero va organitzar un treball amb l’Espai Art Joves i un grup d’Adults. Agafant com a premisa els seus collages amb traces surrealistes, l’alumnat, contagiat per l’esperit deconstructiu va escodrinyar llibres i revistes antigues, apropiant-se de les imatges per resinificar-les.

Amb el grup de joves es va proposar vincular la música i el collage. Van fer collages a partir de temes musicals i/o de la lletra de cançons preferides pels joves.Mentre que en el grup d’adults es va treballar a partir de la memòria i les emocions. Fragments de fotos dels alumnes del passat, adquirien un nou context i significat en diàleg amb textos i retalls de revistes i llibres.

Activitat Exposició "Penúltimos Pensamientos de un Preciosista Delicado" de Gabri Guerrero