Curs | Espai d’Art Liliput | Projecte «La fiesta de Antonio»

ESPAI D’ART LILIPUT

El projecte «La fiesta de Antonio» no estava programat al principi del curs. Després de fer una visita a l’Espai d’Art Joves vam detectar la presència d’un ninot de fusta molt curiós. Els infants es van fixar de seguida. Aquest ninot, que s’usa per fer dibuix a model, el vam portar a la classe i li van posar el nom d’Antonio.

Més endavant, la Núria, l’educadora de l’Espai d’Art Joves, el va necessitar i els infants es varen quedar una mica tristos per la seva marxa. Havíem de fer alguna cosa perquè l’ Antonio tornes amb nosaltres! Van estar pensant i van arribar a la conclusió que el millor que es podia fer era una festa.

Van preparar decoracions per penjar a la classe, van interpretar una cançó amb instruments que van portar i van construir uns pastissos per la festa (amb dibuix previ).

El dia de la festa vam tocar música i el confeti va volar. Vam invitar a altres espais de l’escola i ara tenim un munt de dibuixos de l’Antonio amb la visió particular de cada un/una.