Proximitat | OPENDAYS Festa de Portes Obertes de l’Escola d’Arts del Prat

Openday 2015

Amb l’organització d’aquesta jornada (18, 19 i 20 de junyt), l’Associació d’Amics de l’Art del Prat, dona a conèixer a tots els ciutadans els espais de l’Escola d’Arts, l’equip de professionals que tenen al seu abast i també els projectes artístics que s’han desenvolupat durant el curs 2014-2015.

Enguany, l’Escola d’Arts del Prat, ha posat en marxa una línia de treball que vol aproximar la pràctica artística dels artistes locals als alumnes i a la ciutadania del Prat. Per això, en aquesta ocasió hem convidat a l’artista Marisa Parrilla a preparar una proposta artística adreçada a la ciutadania, agafant com a punt de referència l’exposició que va fer a l’Escola titulada “Pop Meat”, en la qual feia una reflexió entorn l’estètica de presentació de les carns sota una línia de tractament pictòric Pop. Aquesta proposta, també anava acompanyada d’una instal•lació de l’artista, ubicada al Mercat del Remolar. El resultat d’aquest taller adreçat a infants, joves i adults ha donat lloc a un concurs. Els guanyadors gaudiran d’un trimestre de l’Escola gratuït.

Les persones afortunades han estat:
– Categoria infantil: Alba Perez
– Categoria juvenil: Violeta Ezcurra
– Categoria d’adults: Erico Pesin

Finalment, destaquem la presència de l’Associació Hip Hop Prat, que amb les seves coreografies han dinamitzat la jornada.
Amb aquesta jornada hem volgut fer visible el què és pot arribar a realitzar quan es posa en joc el llenguatge artístic, trencant d’aquesta manera prejudicis i tòpics que envolten en moltes ocasions l’art i la seva pràctica.

Esperem que hagueu gaudit amb nosaltres d’aquesta nova experiència Openday!

Programa
DIJOUS 18 – DIVENDRES 19
A l’Escola d’Arts del Prat
17.30 a 20 h Visita i Portes Obertes

DISSABTE 20
A la Zonilla
11 h Intervenció artística a càrrec de l’artista Marisa Parilla
12.30 h Espectacle de HIP HOP càrrec de l’Associació Hip Hop el Prat

A l’Escola d’Arts del Prat
11 a 14 h Portes Obertes


Fotografies Opendays 2015


Fotografies del concurs 2015