Proximitat | Disseny Cartell 41èna Fira Avícola del Prat

41èna FIRA AVÍCOLA EL PRAT DE LLOBREGAT

Enguany, l’Escola d’Arts del Prat ha tingut l’honor de dissenyar el cartell i les aplicacions de la 41èna Fira Avícola del Prat i de la Mostra d’Entitats, per fer-ho ha comptat amb la col·laboració dels alumnes, docents de l’Escola i membres de l’Associació d’Amics del Prat.

Aquest treball creatiu col·laboratiu s’ha basat amb els valors de la nostra entitat: col·lectivitat, diversitat, participació, democràcia i teixit creatiu. La resposta ha estat fer un “gall exquisit” a partir de combinar 24 propostes. Així, han sorgit uns galls exquisits formats per diversos autors que els podreu veure a les diferents aplicacions gràfiques de la Fira i la Mostra.

http://www.amicsartprat.org/firaavicola2014/firavicola_laimatge.html