JO TB SÓC 40 ANYS | Alba Ardeo

L’Alba Ardeo és l’administrativa de l’Escola d’Arts del Prat des de l’any 2004, diplomada en turisme ha col·laborat en projectes artístics de la ciutat del Prat, l’últim d’ells el curtmetratge “Superior Derecho” de Francesc Cànovas. 

La meva història amb l’Escola d’Arts comença ara fa dotze anys, quan per coses de l’atzar se’m presenta l’oportunitat de començar a treballar a l’administració de l’Escola.

Tot i que els meus estudis no estan ni de lluny relacionats amb l’art o amb l’administració, per la meva situació personal en aquells moments, l’horari laboral que se m’oferia a l’Escola s’ajustava molt bé a les meves necessitats, així que de primeres tot apuntava que la meva relació amb l’Escola només seria temporal.

Però el que semblava que havia de ser una història efímera, ben aviat va fer un gir de 180º.
El treball en equip que caracteritza l’Escola, la relació directa i personal amb l’alumnat i les famílies em va atrapar des d’un primer moment.

L’ambient que es respira a l’Escola d’Arts no es pot descriure, s’ha de viure. És un espai on la gent ve a aprendre i créixer tant personal com professionalment fent allò que els agrada, un espai on la creativitat fa que cada dia sigui diferent a l’anterior i on les relacions intergeneracionals enriqueixen a tots aquells que en formen part.

Així que els anys han anat passant i l’Escola com totes les coses de la vida ha anat evolucionant, l’equip ha anat creixent, l’Escola ha anat adquirint cada vegada un caràcter més professional però el que mai ha perdut i de ben segur que mai perdrà és aquesta essència familiar que la fa tant captivadora.