El Cau del Record: projecte col·laboratiu amb l’AFA Baix LLobregat

EL CAU DEL RECORD

Aquest projecte consisteix en compartir, conèixer, estimar i resguardar els records i els moments deborats pel temps.

Ens vàrem posar en contacte amb l’AFA Baix Llobregat, i amb ells vam acordar fer un taller de dues sessions on els alumnes de l’Espai d’art Midgard havien de col·laborar amb persones que assisteixen al centre de memòria Alois.

Allà, per parelles o grups, vam pintar el record de cadascuna de les persones que van al centre, per tal de poder ajudar-los a mantenir-los sans i estalvis per sempre. Després, els alumnes de l’Espai d’art Midgard van pintar al taller un altre record, el d’haver conegut i compartit aquella tarda amb la seva «parella».

Aquests records tenen forma de daus de fusta i estan lligats entre ells, així no es perdran ni s’oblidaran mai.

.