Proximitat | Cartografiem el Mercat del Remolar

“CARTOGRAFIEM EL MERCAT DEL REMOLAR”
És un projecte transversal que reflexiona sobre el territori a partir de les eines que ens donen les pràctiques artístiques contemporànies.
Amb aquest projecte hem volgut desenvolupar una visió reflexiva de l’entorn, per això hem agafat un element de dinamització i de referència clau en el territori: el Mercat del Remolar.
Els alumnes del IES Baldiri Guilera han posat en valor les històries de les persones que l’habiten, agafant dades de botiguers i usuàris i concretant aquestes dades amb diferents obres fetes en llenguatge plenament contemporani: il.lustracions fetes amb stencil (en format de cartells) on es reflecteixen les realitats del Mercat del Remolar.
Aquest projecte s’ha desenvolupat dins el primer trimestre del curs acadèmic 2016-17. Per dur-l’ho a terme s’ha construït un lligam de col.laboració entre IES Baldiri Guilera, l’Escola d’Arts del Prat i els botiguers i botigueres del Mercat del Remolar.

.