Proximitat | 4 Raons La Capsa

Projecte 4 Raons: Mazoni

Dins el cicle 4 Raons de la Capsa, coordinat per Jordi Oliveras, se’ns va proposar dur a terme un projecte participatiu amb al músic Jaume Pla (Mazoni).

El resultat d’aquest procés, va ser un concert a la Capsa on Jaume Pla (Mazoni) va aconseguir fer una hibridació entre el continguts de les seves cançons i els relats de l’alumnat. Aquests l’hi explicaven la seva vinculació amb un objecte dins el marc del projecte de joieria: Edició d’un somni.

Edició d’un somni va néixer com un projecte transversal destinat als alumnes adults de l’escola. Es tractava de donar l’oportunitat de dissenyar una joia contemporània, partint d’un objecte trobat i el seu rastre,a partir d’investigar materials nous o inusuals en la joieria convencional.

Aquí us deixem unes fotografies del procés col.laboratiu.

.