OPENDAYS 2017 | Festa de portes obertes | 19-20 juny 2017

OPENDAYS 2017 | Festa de portes obertes | 19-20 juny 2017

L’Associació d’Amics de l’Art del Prat, ha organitzat l’Openday. Festa de Portes Obertes el dia 19 i 20 de juny, amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes artístico- educatius que s’han desenvolupat durant el curs 2016-2017.

A més,els alumnes de l’EAP van participar en dos workshops, durant els dies 14 i 15 de juny, en els quals van aprendre la tècnica del frotagge. Amb el coneixement d’aquesta tècnica han realitzat dues accions. La primera, va tenir lloc a l’Escola durant els workshops. La segona, s’ha dut a terme -el dia 19 de juny pels carrers del Prat, connectant així l’Escola d’Arts del Prat i el Centre d’Art Torre Muntadas, centres neuràlgics pel suport i la difusió de la creació a la ciutat.

Aquestes accions van consistir en fer un registre de l’espai a partir de taques i textures, per a la posterior elaboració del mural – instal.lació posterior.

Els alumnes que han format part d’aquest procés han estat::

Joan Garrido, Gerard Garrido, Victor Van Oort, Lina Zaida Sabbani, German Sanchez, Jaime Bueno, Alicia Jimeno, Valeria Recalde, Ryan Radomirov, Laura Zornoza, África Ribas, Noa Esteban, Marc del Estal Guirola, Eric del Estal Guirola, Fèlix Fernández Maestre, Mario Fernández Maestre, Judith Monferrer Moreno, Elisa Rubio, Consol García,Eric Pesin, Julia Cáceres, Anna Maria Font Mas.


Workshops: Sílvia Martos i Laia Ribas

OPENDAYSEAP2017_cartell