Curs | Taller d'Art Joieria i Esmalts

Curs | Taller d’Art Joieria i Esmalts

Enguany, en el taller d’art de joieria i esmalts hem dut a terme una col.laboració amb l’Espai d’Art Midgard, desenvolupant conjuntament un projecte anomenat «Els colors del foc«. Projecte introductori, on els infants de l’Espai Art Midgard s’han aproximat a una nova disciplina artística. El resultat és una obra on és barreja una part feta sobre un bastidor, on s’ha experimentat amb al gouache amb un fragment fet amb esmalts, treballat al taller.

Finalment, hem de destacar els treballs artístics realitzats pel alumnat propi del taller. Per primer cop, el quadern projectual ja s’ha començat a convertir en una eina indispensable per comunicar les intencions i la idea de treball. Un any, on ens hem endinsat en l’experimentació i ens hem aproximat al camp de la joieria esmaltada, generant així espais de contacte entre esmaltadors i joieres.

.