Curs | Espai d'Art Liliput | El diari Slon

Curs | Espai d’Art Liliput | El diari Slon

PROJECTE «EL DIARI SLON»

Ha estat un projecte del curs 16/17 de l’Espai d’Art Liliput on s’ha volgut treballar la diversitat cultural, a partir de la integració de les famílies al centre. Aprofitant que algunes procedien d’un altre país (Bulgària,Xina,Índia, Holanda i Rússia) hem creat una sèrie d’activitats que pretenien ajudar-nos aprendre i enriquir-nos, titulat «El Diari Slon»*.

Vam iniciar el projecte, traduint els noms dels infants en altres alfabets. A partir de l’estudi de l’idioma com a significació d’un element cultural distintiu. Vamb seguir amb receptes de cuina… fins a integrar les visites de les famílies al nostre espai i l’adopció del diari de classe per part dels participants del projecte.

* Aquest projecte s’anomena Diari Slon, perquè és la primera paraula que vam traduir. Significa «elefant» amb Búlgar. Slon, és la traducció d’elefant en búlgar fonèticament.