Proximitat | Cartell dia internacional de l’Alzheimer

CARTELL DIA INTERNACIONAL DE L’ALZHEIMER

El treball dut a terme per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat, ha estat molt important, al Prat i a la comarca, l’esforç de l’associació ha estat pioner per sensibilitzar i promoure els recursos tan necessaris perquè la qualitat de vida sigui el millor possible. Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, que es commemora al voltant del 21 de setembre, al Prat, s’organitzen tot un cicle d’activitats per sensibilitzar la població.

Dins aquest marc i recuperant la bona relació que el curs passat l’Espai d’Art Midgard va teixir amb l’associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat (AFA),l’Escola d’Arts del Prat va agafar el repte de dissenyar al nou cartell pel dia internacional de l’Alzheimer durant el curs 2016/17.

En aquest cas, va ser el taller d’iniciació al dibuix qui va treballar la proposta com una oportunitat d’iniciar-se en els conceptes de disseny, composició i il·lustració des de la visió d’un “encàrrec” real.

Fruit d’una xerrada entorn la malaltia on va participar el Centre ALOIS del Prat i le idees que cada alumne ha anat gestant al llarg del curs, han sorgit diferents propostes il.lustrades, algunes de les quals s’hi han afeguit i han estat confeccionades per alumnes del grup de còmic junior i de l’Espai d’Art Midgard.

El resultat d’aquest treball es pot veure en l’exposició organitzada per l’AFA Baix Llobregat al Centre Cultural ElRemolar, 2on pis el dia 18 de septembre a les 18.30 hores.