Exposició La Saleta | 20+20 Expandit

Exposició La Saleta | 20+20 Expandit

20+20EXPANDIT_TITOL

 

 

 

 

 

Exposició a càrrec dels alumnes de l’Escola Jacint Verdaguer
Del 4 al 31 d’octubre 2017
Inauguració: 4 d’octubre, a les 19 h
 

Exposició on es recull les intervencions artísti-ques realitzades per l’alumnat de l’Escola Jacint Verdaguer del Prat, agafant com a refe-rents les imatges del catàleg de l’exposició «20+20, Una exposició en xarxa a la ciutat pels 40 anys de l’Escola d’Arts del Prat».

Sota aquest epígraf «Expandit» es proposa una acció participativa a la mostra, que consisteix en que tothom que vulgui continuï dibuixant el treball que han iniciat els nens i les nenes de 5è i 6è de Primària de l’escola Jacint Verdaguer.

Alumnat participant de l’Escola Jacint Verdaguer: 

5èB: Ana Álvarez, Pau Cabrera, Adrián Cebrián, Brianç Corral, Omar Donoso, Ihsane El Quallali, Hugo Font, Jordi García, Joan Godoy, Joaquin Gómez, Paula Guerrero, Anna Mercader, María Moya, Lucía Ordoñez, Noa Padilla, Marta Parra, Aroa Peligrín, Alex Piñol, Rubén Ramos, Maykenver Riascos, Alexia Ruiz, Judith Siles, Roberto Tudela, Kilian Valiente, Lucas Valsera, Jana Vilà. 6èA: Mario Almeida, Edurne Aransay, Alejandro Castelao, Paula Catalán, Youssof El Harrak, Marina Fuentes, Xavi Gahete, Joshua Gall, Lucía Geniz, Jordi Leite, Rubén Martínez, Soraya Mohamed, Rodrigo Moreira, Luis Paz, María Pérez, Carla Romero, Nerea Ruiz, Eric Ruiz, Ángel Seco, Miriam Siles, Noelia Stefani, Miriam Tamoud, Joel Venega, Hugo Vlach. Professores: Belén López i Anna Gabarró