Curs | Còmic avançat | Homenatge a la sèrie B "Mars Attacks"

Curs | Còmic avançat | Homenatge a la sèrie B «Mars Attacks»

COMIC AVANÇAT: Homenatge a la sèrie B “MARS ATTACKS”
——————————-

A partir del visionat de la pel·lícula de Tim Burton “Mars Attacks” vàrem estar xerrant de la construcció dels seus personatges i de les temàtiques de les pel·lícules de sèrie B i com aquestes tenen una estètica molt reconeixible a les que Tim Burton fa un homenatge.

L’idea final d’aquest projecte és aconseguir una sèrie de pòsters tots de la mateixa pel·lícula però tots amb el seu caràcter diferent. Per treballar-los hem fet estudis “facials” de personatge durant el visionat de la pel·lícula i em entrat per primer cop en idees i conceptes del dibuix com el clar-obscur, nocions bàsiques de retrat, línies de composició i el pes dels elements en la imatge final.

Per treballar el pòster s’ha seguit una dinàmica de grup per tal que el resultat individual sigui fruït de reflexions grupals i d’intervencions d’altres companys en el treball de cadascú.

.