Casal d'estiu | Oferta formativa estiu 2018 | Escola d'Arts del Prat

Casal d’estiu | Oferta formativa estiu 2018 | Escola d’Arts del Prat

L’Escola d’Arts del Prat ofereix per l’estiu 2018 una oferta formativa adreçada a infants, joves i persones adultes.

Pels infants i joves el casal d’estiu té com objectiu que els participants s’obrin a noves idees, s’introdueixin i experimentin amb nous materials (tècniques i suports) i s’aproximin a alguns conceptes propis del món de l’art. A partir de 14 anys, l’Escola d’Arts del Prat ofereix un monogràfic de dibuix i pintura, a fi que joves i adults s’introdueixin en aquestes matèries.

En el casal d’estiu per infants, l’Escola d’Arts del Prat es converteix en un entorn on imaginar, experimentar i crear a partir de l’exploració d’un concepte o tema. De manera lúdica, es fomenten pràctiques artístiques a partir de desenvolupar activitats i/ o projectes artístics.

En el casal d’estiu per joves, l’Escola d’Arts del Prat es converteix en un laboratori d’experimentació artística. Es potencien metodologies de treball properes a les que desenvolupen els artistes, aconseguint així la potenciació de la creativitat de l’alumnat.

En el monogràfic de dibuix i pintura adreçat a joves i adults es pretén aprofundir en el món del dibuix i la pintura, tant en la part tècnica com en la recerca d’un llenguatge propi. S’hi practiquen tècniques com el carbó, el llapis, l’aquarel·la, la pintura a l’oli, la pintura acrílica…. També es treballen els conceptes del buit i el ple, la proporció, l’encaix, el retrat, l’entorn, el color i molts més.

………

CASAL D’ESTIU INFANTS I JOVES
Del 2 al 27 de juliol.
De dilluns a divendres de 9 a 13 h

• Espai PekeLab (equivalent a p4 a 1er de primària)
En l’espai PekeLab, els nens i les nenes imaginen, experimenten i creen a partir de l’exploració d’un tema. De manera lúdica, es fomenten pràctiques artístiques a partir de desenvolupar activitats i/o projectes artístics.

• Espai InfantLab (equivalent a 2on de primària a 6è de primària)
En l’espai InfantLab, els infants s’iniciaran en el procés de creació tot experimentant amb diferents materials. La finalitat no és perfeccionar una tècnica concreta sinó endinsar-se en el món de l’art: conèixer i representar temes contemporanis a partir d’aplicar diferents tècniques.

• Espai JoveLab (equivalent a 1ESO a 4rt ESO)
En l’espai JoveLab, els joves aprenen a formalitzar idees a partir d’aplicar diferents llenguatges plàstics. Es potencien metodologies de treball properes a les que desenvolupen els artistes, aconseguint així la potenciació de la creativitat de l’alumnat.

PREU
1 setmana 70 € (+ 5 euros de material)
2 setmanes 110 € (+ 10 euros de material)
3 setmanes 155 € (+ 15 euros de material)
4 setmanes 175 € (+ 20 euros de material)

MONOGRÀFIC DIBUIX I PINTURA
Del 2 al 25 de juliol.
Dilluns i dimecres de 17.30 a 20 h.
A partir de 14 anys

En aquest curs joves i adults aprendran coneixements tècnics propis de cada disciplina. S’experimentaran tot tipus de tècniques com el carbó, el llapis, l’aquarel·la, la pintura a l’oli, la pintura acrílica en funció del interès de l’alumnat. També es treballaran diferents conceptes (buit i ple), la proporció, l’encaix, el retrat, l’entorn, el color i molts més. Pels més avançats es realitzaran exercicis per indagar i aprofundir el seu propi llenguatge.

PREU
75 € (material no inclòs)