Estiu|Oferta formativa estiu 2020 | Escola d'Arts del Prat

Estiu|Oferta formativa estiu 2020 | Escola d’Arts del Prat

Del 29 de juny al 24 de juliol

L’Escola d’Arts del Prat ofereix per l’estiu 2020 una oferta formativa adreçada a infants, joves i persones adultes.

Pels infants i joves el casal d’estiu té com objectiu que els participants s’obrin a noves idees, s’introdueixin i experimentin amb nous materials (tècniques i suports) i s’aproximin a alguns conceptes propis del món de l’art. A partir de 14 anys, l’Escola d’Arts del Prat ofereix un monogràfic de dibuix i pintura, a fi que joves i adults s’introdueixin en aquestes matèries.

Espai PekeLab (de P4 a 1er de primària)

En l’espai PekeLab, els nens i les nenes imaginen, experimenten i creen a partir de l’exploració d’un tema. De manera lúdica, es fomenten pràctiques artístiques a partir de desenvolupar activitats i/o projectes artístics.

Espai InfantLab (de 2on a 6è de primària)

En l’espai InfantLab, els infants s’iniciaran en el procés de creació tot experimentant amb diferents materials. La finalitat no és perfeccionar una tècnica concreta sinó endinsar-se en el món de l’art: conèixer i representar temes contemporanis a partir d’aplicar diferents tècniques.

Espai JoveLab (de 1er a 4rt d’ESO)

En l’espai JoveLab, els joves aprenen a formalitzar idees a partir d’aplicar diferents llenguatges plàstics i visuals. Es potencien metodologies de treball properes a les que desenvolupen els artistes, aconseguint així la potenciació de la creativitat de l’alumnat

………

Dates:Del 29 de juny al 24 de juliol, de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h
Preu: 1 setmana 78 € (material inclòs)
Preu: 2 setmanes 141 € (material inclòs)
Preu: 3 setmanes 188 € (material inclòs)
Preu: 4 setmanes 219 € (material inclòs)

………

MONOGRÀFIC DIBUIX I PINTURA (a partir de 14 anys)

En aquest curs joves i adults aprendran coneixements tècnics propis de cada disciplina. S’experimentaran tot tipus de tècniques com el carbó, el llapis, l’aquarel·la, la pintura l’oli, l’acrílica en funció del interès de l’alumnat. També es treballaran diferents conceptes ( buit i ple), la proporció, l’encaix, el retrat, l’entorn, el color i molts més.

Pels més avançats es realitzaran exercicis per indagar i aprofundir el seu propi llenguatge.

Dates: Del 29 de juny al 24 de juliol, dilluns i dimecres de 17.30 a 20.00 h

Preu: 75 € (material NO inclòs)

MONOGRÀFIC DE DIBUIX DEL MOVIMENT ( a partir de 14 anys)

En aquest, curs joves i adults aprendran i experimentaran amb tècniques seques i aquoses (carbó, grafit ,tinta…) i profunditzaran en funció de l’interès de l’alumnat. Es treballaran els conceptes de proporció, volum, encaix, moviment ,perspectiva i retrat en sessions setmanals d’anatomia i dibuix d’escenaris en moviment al carrer.

Pels més avançats es realitzaran exercicis que requereixin aprofundir en el seu llenguatge propi.

Dates: Del 29 de juny al 24 de juliol, dimarts i dijous de 17.30 a 20.00 h

Preu: 75 € (material NO inclòs)

  • Als cursos d’estiu de l’Escola d’Arts Visuals del Prat, segons les notícies més recents només es podran realitzar si estem a la FASE 3 de la descalada.
  •  MATRICULACIÓ a partir del 9 de juny via web ( www.elprat.cat).

+ Informació dels cursos d’estiu trucant al telèfon: 93.370.85.01 (de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, secretaria Escola d’Arts Visuals del Prat).