Espai d'Art Famílies Creatives

Espai d’Art Famílies Creatives

A l’Espai d’Art Famílies creatives hem creat un fil conductor en forma de projecte que uneix moltes de les activitats que fem al llarg de les sessions: Estem construint un poblat!

Al llarg de les setmanes ja hem pogut fer una biblioteca, uns cotxes per al pàrquing, un hort, una cuina comunitària, una botiga, una granja, tres cases pels habitants i una casa màgica. Les famílies també disposen d’unes bossetes en les quals poden portar coses de casa les sessions conjuntes, és com una aportació personal al poblat.
En el cas de l’hort em plantat alls tendres i hem vist que necessita una planta per viure i com es planta. En la sessió dels cotxes, en acabar de construir-los vam fer una cursa amb ells a la Saleta de l’Escola. En el cas de la biblioteca, vam fer diversos llibrets en mode fancine. Amb la cuina, a més de diverses receptes i aliments, vam construir els fogons i diversos estris per cuinar.

Aquest any hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració d’un grup dels infants de l’espai de còmic que ens han regalat un cartell per al poblat. D’aquesta manera donem la benvinguda a tota la gent que es vulgui apropar al nostre espai.

Paral·lelament amb el projecte del poblat, hem participat en la chiquiparc que està fent l’Espai d’Art Liliput i fem moltes altres activitats: pintem, dibuixem, construïm, juguem i ens coneixem millor en un espai creatiu pensat per divertir-se, relacionar-se, i construir ponts entre infants i famílies i entre tot el grup de classe. Tot mitjançant metodologies artístiques en un entorn de co-aprenentatge.