Exposició La Saleta | “Dibujitos-Dibujismos” | Infants de l'Espai Art Liliput

Exposició La Saleta | “Dibujitos-Dibujismos” | Infants de l’Espai Art Liliput

dibus_titol

 

 

 

 

 

 

Exposició on es mostren retrats de persones que habitem l’Escola d’Arts del Prat. Aquesta mostra és la visualització del projecte “Dibujitos-Dibujismos que té com objectiu empoderar els nens i nenes de l’Espai d’Art Liliput a partir de posar en valor les seves pràctiques artístiques i fomentar la interrelació dels nens i les nenes amb altres alumnes de l’escola. 

—–

El projecte artístic “Dibujitos-Dibujismos” pretén millorar la representació gràfica dels infants a partir d’aprendre a observar els rostres de les diferents persones i experimentar diferents maneres d’aplicar el grafit. Aquesta mostra ha estat dissenyada i muntada pels mateixos alumnes de l’Espai d’Art Liliput, fomentant el seu aprenentatge i coneixement entorn el fet expositiu.

Espai Expositiu La Saleta
Del 7 a l’11 de maig del 2018
De dilluns a divendres de 17 a 20 h
Accés lliure
Inauguració 7 i 8 de maig a les 18.15 h