Exposició La Saleta | Tempus fugit | Joan Pifarré

Exposició La Saleta | Tempus fugit | Joan Pifarré

titol_tempusfugit

 

 

 

 

 

 
Exposició del projecte desenvolupat durant la Residència Artística 2017-2018 a l’Escola d’Arts del Prat. Fa referència a la fugacitat del transcurs del temps i la fragilitat de la vida. Emprant com a base la vegetació urbana del Prat de Llobregat i aplicant diferents tècniques artístiques. Convida a fer una re-flexió sobre viure la vida com un conjunt de moments presents.


JOAN PIFARRÉ ÁLVAREZ

Graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb més de 10 anys d’experiència en l’àrea de la pintura, el dibuix, el gravat i la fotografia, presenta, també, una formació com a Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Arts Aplicades al mur per l’Escola Massana de Barcelona.