“Visiti aquesta exposició si desitja acabar amb el consumisme que envolta a la relació amorosa que va comprar al supermercat” -  MARTA MOUNS - LaSaleta

“Visiti aquesta exposició si desitja acabar amb el consumisme que envolta a la relació amorosa que va comprar al supermercat” – MARTA MOUNS – LaSaleta

martamouns_titol

Del 17 d’octubre al 14 de desembre 2018
Inauguració: 17 d’octubre, a les 20 h
De dilluns a divendres de 17 a 20 h
Accés lliure

Projecte d’investigació artística sobre la influència indirecta del sistema capitalista en les relacions amoroses i afectives. El sistema ofereix falses llibertats que desencadenen en pràctiques consumistes d’usar i tirar. Tot té caducitat en un món que no dóna valor al gest de cuidar per evitar destruir.

La natura es compra al supermercat.
La natura es tanca en testos.
La natura es mor si no es cuida.
La natura es compra al supermercat.


MARTA MOUNS

Graduada en Belles Arts (2015) per la Universitat de Barcelona. Ha cursat el màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic (2018) a la Universitat Atònoma de Barcelona. Ha participat en exposicions a títol col·lectiu com Sense Títol’15 (2016) de la Universitat de Barcelona i Starter de Projectes (2015). A títol individual ha participat en l’exposició La forma del no olvido (2016) al Centre d’Art Torre Muntadas. Forma part del Colectivo Julio.