DEL METALL A LA JOIA - GLÒRIA TORMO BERNARD - LaSaleta

DEL METALL A LA JOIA – GLÒRIA TORMO BERNARD – LaSaleta

Del 13 de febrer al 24 de març de 2019

Inauguració: 13 de febrer, a les 20 h

De dilluns a divendres de 17 a 20 h

Accés lliure

.

Les idees sorgeixen de mil llocs, només cal estar receptiu, deixar-se imbuir pel que t’envolta i treballar-les. La natura, les ciutats, els viatges, els esdeveniments, les noticies que ens arriben o els propis sentiments ho son.

Llavors ve el repte, com plasmar-ho i fer-lo realitat. I aquí és quan els teus coneixements es posen en marxa i son la teva base d’expressió.

En les meves peces es fa evident la influència de la meva formació acadèmica en les línies, els volums, les geometries,.. però també m’agrada endinsar-me en altres formes d’expressió, en nous materials, per arribar a transmetre allò que vull. Per això cal la investigació i nous aprenentatges.

GLÒRIA TORMO BERNARD

De professió arquitecta tècnica, amb especialitats en rehabilitació, obra civil i manteniment. Les seves inquietuds o necessitats son crear, investigar, descobrir i deixar “volar” la imaginació, per això li encantar viatjar, descobrir mons nous i deixar-se imbuir per vivències diferents.

La motivació artística apareix de ven menuda, però fins als 40 anys no inicia el que es podria dir formació artística. Comença en l’escola del Treball en el 2003 amb especialitat de ceràmica, però la inquietud per trobar aquella especialitat en que més s’identifica li fa estudiar altres especialitats: decoració sobre vidre, restauració de vidre i finalment joieria (2009). La formació continua la desenvolupa a  l’Escola Llotja, en el Taller Perill i d’una forma especial en el taller d’en Manel J. Garcia Ramiro des de 2011.

Actualment assisteix al taller de ProjectesLab en especialitat d’esmalts sobre metalls i joieria en l’Escola d’Arts del Prat, des de 2016. I l’any passat participa en el laboratori Supersimetria amb l’equip de Torre Muntades.

Ha intervingut en diverses exposicions col·lectives: 7ª, 8º i 10ª biennal artística col·lectiva,CAATEEB (2011, 2014 i 2018), Exposició col·lectiva Expo INLET al Taller Perill i a la galeria Lalabeyou de Madrid (2016), Exposicions col·lectives de l’Escola d’Art (2017, 2018), Exposicions Artistes Locals a Torre Muntades (2017 i 2018)