CONCURS CARTELL SANT POLLIN 2019

CONCURS CARTELL SANT POLLIN 2019

La Colla de Diables del Prat, al costat de l’Escola d’Arts del Prat convoquen el “CONCURS IMATGE DEL CARTELL SANT POLLIN 2019”, en règim de concurrència competitiva.

Podran prendre part en el concurs l’alumnat de l’Escola d’Arts del Prat, és a dir, els nens i joves que acudeixen als espais d’art, els adults que participen en els tallers diversos (dibuix, pintura, escultura, ceràmica, joieria i esmalts) i els alumnes de la Fundació Tamariu.

Podrà presentar-se un sol treball per autor/a, original i inèdit de tècnica lliure.

Els participants hauran de lliurar una imatge de 290 x 290 mm.

Durant la setmana del 13 de maig de 2019 s’obrirà un període de participació ciutadana des del perfil de Facebook de l’Associació d’Amics de l’Art del Prat (i l’Escola d’Arts del Prat), d’almenys deu dies, mitjançant votació individual i per mitjans habilitats a aquest efecte. Només serà permès un sol vot per persona (a través d’un “m’agrada”), de manera que quedaran anul·lats tots els vots d’aquella persona que voti a més d’un cartell. Tant el període de participació ciutadana com el procediment de votació s’anunciaran oportunament.

D’aquestes 20 imatges, quedaran com a finalistes les 6 més votades i, posteriorment, durant la setmana del 20 de maig es reunirà el jurat professional en un acte públic per a seleccionar i publicar la imatge guanyadora.

S’estableixen les següents modalitats de premis:

La imatge de el cartell guanyadora tindria:

  • Val de 200 € per a comprar material artístic en un establiment de la ciutat.
  • Tirar un dels txupinazos del pregó. Segons el perfil del guanyador/a seria divendres o dissabte.
  • Kit de marxandatge de Sant Pollin (mocador, samarreta i Txapela).
  • “Tastet” de quatre sessions en qualsevol dels tallers que s’ofereixen a l’Escola.

Les 5 persones finalistes tindrien:

  • Kit de marxandatge de Sant Pollin (mocador i samarreta)
  • 1/2 dotzena d’ous «POTA BLAVA» de la Granja Torres.