Curs | Espai Art Infants | Teatre de titelles. Procés

Espai Art Infants| Teatre de titelles

Cada curs fem un projecte transversal juntament amb el taller dels més petits de l’escola.
L’any passat vam construir un submarí de cartró i un munt de peixos, crancs, meduses. Éssers del fons del mar fets amb material recuperat com cartró, ampolles,… va donar tan bon resultat que aquest any hem repetit l’ experiència. Aquest cop però vàrem pensar en fer un gran teatre.
El treball consistia en construir el teatre de titelles, decorar-lo, inventar-se les obres i els personatges, fer el disseny d’aquests i donar-li vida,convertint-les en titelles. Vàrem treballar amb patrons, esbossos, proves,… i materials infinits. Cada alumne triava el material amb el qual volia realitzar la seva titella, i els professors només els assessoràvem i ajudàvem perquè puguessin fer-lo.
A més de la construcció i creació vàrem assejar les obres perquè el dia 28  d’abril es pogués estrenar davant tots els pares i familiars  en l’ espai expostiu de l’ escola «La Saleta».  En aquest espai es pot veure una mostra del procés realitzat fins el 20 de juny.