EXPOSICIÒ EXPLORA LAB  - Exposiciò a càrrec dels alumnes de PROJECTES LAB - FASE 1

EXPOSICIÒ EXPLORA LAB – Exposiciò a càrrec dels alumnes de PROJECTES LAB – FASE 1

La Saleta es converteix en un Laboratori expositiu annex al Taller de ProjectesLab. En aquest espai l’alumnat continuarà investigant i explorant entorn al seu projecte artístic i les possibilitats d’instal·lació, muntatge i d’interacció amb el context de l’Escola d’Arts i de la ciutat.

L’espai expositiu es concep com un espai mutant, destacant dues fases principals d’acció:

FASE 1/
Reflecteix els processos de treball de ProjectesLab realitzats durant el curs. Aquest curs s’iniciava contacte amb els diferents grups de laboratoris (joieria i esmalts, pintura i volum), realitzant unes sessions conjuntes amb l’intenció de generar un aprenentatge col·lectiu, abordant tant la part teòrica com la pràctica per tal de promoure la interdisciplinarietat en els seus projectes. Les primeres sessions han estat dirigides a establir contacte entre els tres grups i conèixer el punt de partida temàtic. A continuació algunes sessions d’experimentació i conceptuals els van permitir sortir de la zona coneguda i definir el seu projecte personal. Les últimes sessions han estat dirigides a conformar el tot en el projecte, propiciant que el concepte, l’aspecte formal i l’expositiu anés en consonància. Les sessions han estat activades per les tres membres dels Labs; l’Encarna Boada, l’Elisa Garcia Coll i la Maite Travé, amb el suport de l’Edwin Moscoso, alumne en pràctiques del Màster d’art i educació de la UB, i la participació en dues sessions del Joan Ivern, historiador de l’art.

FASE 2/
Les peces dels projectes personals aniran ocupant progresivament l’espai expositiu, establint connexions entre les diverses instal·lacions, i generant nous sistemes de relació amb l’espai i els usuaris de l’Escola d’Arts a través de propostes participatives.

Participants de ProjectesLab:
Mercé Martell, Rosa Zaragoza, Marta San Juan, Aurora Periane, Antonia Díaz, Julia Cáceres, Consol García, Eric Pesin, Antonia Lebrato, Olga Duque, Lourdes Delgado, José Paco i José Luis Fernández Parralo.