CUIRASSES – AURORA PERIANE – La Saleta

EXPOSICIÓ A CÀRREC DE AURORA PERIANE

Del 7 de novembre al 20 de desembre de 2019

Inauguració 7 de novembre a les 20h. Accés lliure

Les cuirasses emocionals són mecanismes de defensa que anem creant desde petits, davant situacions i conflictes amb els altres.

A diari vivim circumstàncies que posen a prova el més profund del nostre ser i acabem protegint-nos amb una cuirassa, amb la creença que aquesta armadura, ens protegirà del proper incident. Així i a mida que les coses ens passen, col·loquem cuirassa sobre cuirassa generant l’efecte ceba, una capa sobre una altra.

Les emocions que experimentem ataquen els centres energètics del nostre cos, anomenats per l’hinduisme com a txakres. Tenim 7 txakres i cadascun d’ells, porta associat un color i es relaciona amb una part del cos. Quan construim les cuirasses emocionals estem bloquejant els txakres o centres energètics i per tant debilitant la nostra energia vital.

AURORA PERIANE

Restauradora d’art. Llicenciada en Belles Arts a Barcelona, en l’especialitat de restauració. Alumna de l’Escola d’ Arts des del 2010, assistint al taller de ceràmica. Des del 2018 assisteix als Projectes Labs de l’Escola d’Arts on està desenvolupant projectes més interdisciplinars.

Aurora ha estat seleccionada pel Premi AGBAR del Reial Cercle Artístic de Barcelona amb una de les peces que forma part del seu projecte artístic sobre les cuirasses emocionals.

https://www.instagram.com/p/B4lFZbYo-bj/?utm_source=ig_web_copy_link

ACTIVITAT: TRENCANT CUIRSASSES

Dijous dia 21 de novembre a les 19h A càrrec de la Sol López Viveka

Establirem connexions amb la proposta artística de l’Aurora Periane, des d’una vessant iòguica.

Activitat gratuita Inscriu-te a: info@amicsartprat.org

https://www.instagram.com/p/B5STrdbI2zX/