MEDIUMS. COL.LECTIU DUDA. CONVOCATÒRIA /UNZIP 2020. Modalitat Art i Educació

El projecte «Mediums» (https://www.elprat.cat/cultura/unzip-arts-visuals) és la proposta del col.lectiu DUDA format per Clara Piazuelo, Belén Soto, Sonia G.Villar i Sarai Cumplido. Aquest projecte es desenvolupa dins la modalitat d’Art i Educació de la Convocatòria /UNZIP 2020 que coordina  l’Escola d’Arts Visuals del Prat. Aquesta acció és acompanyada per Roc Dominguez, Marta Rossell i membres de l’escola.

«Mediums» una exploració col·lectiva sobre l’invisible, és una proposta d’aprenentatge i investigació al voltant de l’invisible i la màgia, entesa sota una perspectiva ecofeminista i política. Per a això comptarem amb la col·laboració de 5 persones del Prat que ens ajudaran a connectar amb els seus respectius contextos i amb la màgia des de múltiples acostaments: herbologia, rituals, connexions amb l’invisible, comunicació amb animals no-humans i altres formes de vida, oracles, pràctiques de presència, tarot, runes, animisme, escolta profunda, alquímia … tot això no com una forma més de consum mercantilista sinó com pràctiques de resistència de la violència capitalista heteropatriarcal.

La formalització del projecte finalitzarà entre d’altres accions en la construcció d’un oracle que materialitza el treball i el procés de les trobades i que serveix com a dispositiu de contacte i mediació del projecte en la ciutat.

Del 21/10/2020 al 29/01/2021

De dilluns a divendres de 17 a 20 h

Activitat gratuïta

Espai expositiu La Saleta, al Centre Cultural El Remolar 3er pis