MONOGRÀFICS

Cursos de curta durada impartits per docents especialitzats en disciplines o matèries específiques.
Aquesta oferta va dirigida tant a aquelles persones que desitgen completar el seu treball artístic, que ja realitzen al taller o fora de l’escola, o bé a persones que desitgen realitzar un aprenentatge concret (ja sigui d’iniciació o de perfeccionament) fruit d’ una inquietud personal concreta.

[ Mira tot el que fem als monogràfics al Diari dels monogràfics ]

Curs de cinema [NOU!]

1er trimestre
INTRODUCCIÓ AL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC
Aproximació a la gramàtica del cine, els codis del cinema. Parlarem del guió i la seva escriptura, els diferents plans i angles de càmera, els diferents moviments de càmera, la fotografia, el so i l’attrezzo, tot veient i analitzant un munt de seqüències de pel·lícules clàssiques, modernes i de culte.

2on trimestre
GUIÓ I PLA DE RODATGE
Escriptura del guió d’un curtmetratge i organització del pla de rodatge. Selecció del guió que es rodarà en el tercer trimestre. A més, estudiarem els elements que formen part d’un equip tècnic i les seves respectives funcions.

3r trimestre
CURS DE RODATGE DE CINEMA
Preparació del rodatge, anàlisis del guió tècnic a rodar, així com la recerca de les localitzacions i dels actors pel rodatge. Rodatge del curtmetratge que s’ha preparat amb la col·laboració d’una escola de cinema professional.

Públic: A partir de 15 anys
Data d’inici: 18 octubre 2018
Horari: dijous de 19 a 21 h
Preu: 70 €

A càrrec del cineasta Francesc Cànovas