MONOGRÀFICS

 

Cursos de curta durada impartits per docents especialitzats en disciplines o matèries específiques.

Aquesta oferta va dirigida tant a aquelles persones que desitgen completar el seu treball artístic, que ja realitzen al taller o fora de l’escola, o bé a persones que desitgen realitzar un aprenentatge concret (ja sigui d’iniciació o de perfeccionament) fruit d’ una inquietud personal concreta.

[ Mira tot el que fem als monogràfics al Diari dels monogràfics ]

Curs de cinema

1er trimestre

INTRODUCCIÓ AL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC

Aproximació a la gramàtica del cine, els codis del cinema. Parlarem del guió i la seva escriptura, els diferents plans i angles de càmera, els diferents moviments de càmera, la fotografia, el so i l’attrezzo, tot veient i analitzant un munt de seqüències de pel·lícules clàssiques, modernes i de culte.

2on trimestre

GUIÓ I PLA DE RODATGE

Escriptura del guió d’un curtmetratge i organització del pla de rodatge. Selecció del guió que es rodarà en el tercer trimestre. A més, estudiarem els elements que formen part d’un equip tècnic i les seves respectives funcions.

3r trimestre

CURS DE RODATGE DE CINEMA

Preparació del rodatge, anàlisis del guió tècnic a rodar, així com la recerca de les localitzacions i dels actors pel rodatge. Rodatge del curtmetratge que s’ha preparat amb la col·laboració d’una escola de cinema professional.

Públic: A partir de 15 anys

Data d’inici: 24 de gener 2019

Horari: dijous de 19 a 21 h

Preu: 70 €

A càrrec del cineasta Francesc Cànovas

 

editarfotos

 

 

 

 

Curs ‘Edita el teu video’ [NOU]

2on trimestre

Té l’objectiu d’aprendre a llegir i escriure imatges audiovisuals amb la finalitat de que els/les estudiants tinguin les eines necessàries per poder crear i fer servir eines audiovisuals.

En aquest curs aprendrem a elaborar històries en vídeo a partir d’eines quotidianes i professionals, treballant de forma col·lectiva i descobrint el nostre entorn més proper des d’un altre òptica.

Públic: A partir de 15 anys

Data d’inici: 24 de gener 2019

Horari: dimecres de 19 a 21 h

Preu: 70 €

A càrrec del artista visual Daniel Gasol