PROFESSORS

Eduard Sacrest

Graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Artista visual plàstic i docent, la seva pràctica pictòrica es defineix sovint dins l’àmbit de l’espai públic, utilitzant l’entorn i murals com espai d’acció on expressa els seus interessos, preocupacions i reflexions a través de la pintura. Com artista visual ha realitzat residències artístiques a Roca Umbert Espais d’Art i Creació i al Centre d’art i educació Experimentem amb l’Art. Posseeix coneixements en atenció a la diversitat funcional.CURSOS que imparteix:
[ Espai d’art infants petits ]

Olga Merchán

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Treballa com a educadora a l’Escola d’Arts des de 2009, tot i que té experiència en l’educació des de l’any 2006 treballant en diferents centres. Compagina l’educació amb la seva vessant d’artista i forma part del col·lectiu artístic Charito Calambre. Ha realitzat exposicions a El Prat de Llobregat i a Barcelona

Web: charitocalambre.blogspot.com

CURSOS que imparteix:
[ Espai d’art Infants Grans ]

Celeste Corral

Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Formació en muntatge i postproducció audiovisual per CIFO, Hospitalet. Com artista visual ha exposat a nivell local i internacional. Entre altres ha col·laborat amb residències artístiques, el grup d’investigació e innovació docent Arts, Professió i Docència de la Facultat de Belles Arts i amb productores a l’àmbit de producció i postproducció. Compagina la seva pràctica artística amb l’educació i projectes audiovisuals.

[ Taller de Dibuix ]
[ Taller de Pintura matins]

Elisa Garcia

És llicenciada en Belles Arts per la UB, i graduada en Arts i Oficis en ceràmica i escultura per les Escoles Massana i Llotja de Barcelona.
En ceràmica es especialista en coccions no convencionals, tals com Ra Ku, coccions de Baixa Sal i Fumats; així com en aplicacions de tècniques de gravat damunt del fang. En escultura desenvolupa amb els seus alumnes, projectes de transversalitat tècnica i conceptual, en els que es treballen temàtiques relacionades amb la contemporaneïtat i pregonament vinculades amb ells interessos propis dels alumnes.

CURSOS que imparteix:
[ Taller de Ceràmica ]
[ Taller d’Escultura ]

Francesc Cánovas

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i Diplomat en Direcció Cinematogràfica al Centre d’ Estudis Cinematogràfics de Catalunya (C.E.C.C.). Setmanalment és tertulià i col·laborador de la ràdio del Prat abordant crítica cinematogràfica i analitzant clàssics de la història del cinema. A més, ha dirigit nombrosos curtmetratges.

Web: http://vimeo.com/francesccanovas

CURSOS que imparteix:[ Monogràfic Cinema ]

Silvia Martos

Posseeix el títol de Graduat en Arts i Disseny per l’Escola Massana. Artista plàstica i dissenyadora tèxtil. Es centra en desenvolupar els conceptes de memòria i identitat a través de la pintura i els materials textils experimentant tant amb al cos com en la instal.lació.

CURSOS que imparteix:
[ Espai d’art Infants Mitjans ]
[ Espai Famílies Creatives ]


Núria Inés

Llicenciada en Belles Arts amb l’especialitat de pintura. Màster en produccions artístiques i recerca l’any 2012. Combina la seva feina a l’escola d’arts amb una residència al centre de producció «Experimentem amb l’art».  Ha participat en vàries exposicions col·lectives de les que en destaca: «POGO» a l’Arts Santa Mònica i «E.P.0.1.» a  /UNZIP.

CURSOS que imparteix:
[ Espai Art Joves ]
[ Espai de Còmic Junior ]
[ Taller de Dibuix ]

Maite Travé

Artista interdisciplinària. Llicenciada en Belles Arts en la especialitat de pintura per la Universitat de Barcelona. Educadora en Art des del 2002 en diferents àmbits educatius. Compagina la educació amb la producció artística participant en diverses mostres expositives individuals i col·lectives com l’StripArt, el Loop’10, el Festival BAC’09, el FemArt, la Galeria Setba i Coordenades’12. Actualment els seus interessos en l’art contemporani es centren en la videocreació, la instal·lació i la performance.
Web: http://www.maitetrave.com/
[ Taller de Dibuix ]
[ Taller de Pintura]

Encarna Boada

Posseeix el títol de Graduat Universitari en Arts i Disseny per la UAB-Escola Massana. Graduada en Arts i Oficis Aplicats per l’Escola Massana (Títol Oficial Llotja) en esmalts al foc. Diplomada en Joieria Contemporània en ceres i metall. Diplomada en Disseny Gràfic. Experiència de més de deu anys en l’ensenyament d’oficis artístics (esmalts i joieria) i pintura. Participació en exposicions col·lectives i individuals d’esmalts, pintura, fotografia i aquarel·la des de 1995 fins l’actualitat a nivell nacional i europeu.

CURSOS que imparteix:
[ Taller d’Esmalts ]
[ Taller de Joieria ]