PROJECTESLAB


(Joves i adults)

Els projectesLAB es conceben com un laboratori i una investigació en procés. Es parteix de la indagació d’un llenguatge artístic per experimentar què passa quan hibridem disciplines. L’objectiu és crear un ambient d’intercanvi i grup de treball, en el que es posen en relació els processos de creació d’obres i projectes amb intercanvi de coneixements, eines, experiències, dubtes i formes de resoldre-les i plantejar-les de manera prepositiva. Es realitzen projectes individuals i col·lectius.

 

 

ProjectesLAB Pintura
Avançat

Aprendre a crear els teus projectes personals, rebràs diferents recursos per a desenvolupar el teu discurs i fomentar la versatilitat tècnica en la teva obra pictòrica tot hibridant disciplines. Es realitzen projectes individuals i col·lectius.

Data d’inici:
6 d’abril
Horari: dimarts i dijous de 17:30  a 20h
Preu:
40 € (mensuals) + matrícula *

[ Diari ProjectesLab ]

 

ProjectesLAB Esmalts i Joieria
Avançat

Aprendre a utilitzar de manera adequada els diferents materials i tècniques a fi de convertir i materialitzar una idea en un projecte artístic, tot posant en pràctica i entenent els processos de la creació artística.

Data d’inici: 12 d’abril
Horari: dilluns de 17 a 20h
Preu:
37 € (mensuals) + matrícula *

[ Diari ProjectesLab ]

 

 

ProjectesLAB Volum
Avançat

Aprendre a desenvolupar processos de creació artística, amb l’objectiu de materialitzar idees o conceptes a partir d’aplicar diferents materials i tècniques. Es combinaran projectes individuals i col·lectius.

Data d’inici: 15 d’abril
Horari: dijous de 16 a 20h
Preu:
47 € (mensuals) + matrícula *

[ Diari ProjectesLab ]

 

 

 

* Matrícula:
– Es paga una sola vegada per any i persona, independentment dels cursos als que s’inscrigui. S’abona juntament amb el primer pagament domiciliat.
– La matrícula és de 20€.

* Descomptes:
– Segon membre (o més) d’una mateixa família (fills o germans): matrícula gratuïta
–  Majors de 65 anys, pensionistes acreditats i persones amb discapacitat: 10% de descompte.