ESCOLA D’ARTS DEL PRAT

 

L’Escola d’Arts del Prat és un centre de formació en les arts visuals i plàstiques dirigit a persones de totes les edats, amb interessos i inquietuds molt diversos, que busquen un aprenentatge rigorós, proper i a mida.

Arrelat fortament a la ciutat que l’acull, aquest projecte de l’Associació d’Amics de l’Art del Prat s’ha convertit any rere any en un referent al territori, esdevenint també un model en el camp de l’art i l’educació.

Treballem a partir de metodologies pedagògiques per projectes i promovem activitats més enllà de l’aula (visites i realització d’exposicions, accions de lleure i propostes artístiques a l’espai públic).

La nostra oferta de cursos proposa una educació integral destinada a infants i adolescents, i una oferta formativa de tallers i monogràfics pensada per joves i adults que es volen iniciar en alguna matèria artística o que estan interessats en desenvolupar o millorar el seu propi projecte.

Informació i inscripcions: De setembre a juny. Dilluns i dimecres de 10 a 13 h. Dilluns a divendres de 17 a 20 h

Com arribar: Centre Cultural El Remolar, 3er pis C/ Ramon Llull 12-16. 08820 El Prat de Llobregat Tel. 933708501 info@amicsartprat.org Renfe: R2 a 11 min. Sants Estació Bus: 65, 165, L10 i L78